Rr. Muharrem Fejza, MAT 1, Prishtinë, Kosovë

Specifikat

 

BANESË 4 DHOMSHE
QENDRIM DITOR
KUZHINË DHE TRYEZARI
DHOMA TË GJUMIT 3X
DEPO
BALLKON 2X
BANJO
TUALET

kontakt

Shumë Klientë të Kënaqur

8 + 14 =

Rr. Muharrem Fejza, MAT 1,
Prishtinë, Kosovë

ZYRA QENDRORE
+381 38 / 511 001
ZYRA PLAZA
+381 38 / 24 00 77 / 22 77 88
MOBILE
+386 49 940 049, +377 45 201 103
ZYRA CITY
+386 49 795 795, +377 44 835 583

projektet

Zgjedhja e Duhur

klikoni me poshtë për t’i shikuar projektet

Royal Green Residence

Lagja Zllatar
P

Royal Dodona Building

Lagja Zllatar
P

Royal Plaza

Lagja Zllatar
P

Royal City

Lagja Zllatar
P

Copyright 2019 ROYAL
All Rights Reserved.

Kontakt

ZYRA E SHITJES: +38338511001 / +38338234002

MENAXHERI I SHITJES: +38349940049 / +38349795795