Rr. Muharrem Fejza, MAT 1, Prishtinë, Kosovë

Royal City

Rruga kryesore Muharrem Fejza, Kompleksi Royal

24/7 Sigurim

Monitorimi i kamerave në hapësirat publike dhe qasje nga hyrja në Banesë me interfon modern.

Qasje e Lehtë

Kompleksi banesor/afarist ka qasje në të katër anët

Parking

Vendparking për çdo njësi banesore

Leje Ndërtimi

Royal City është objekt afaristo-banesor, me leje të ndërtimit nga Komuna e Prishtinës

Ndërtesat

Kompleksi përbëhet nga tri Llamella banimi (A+B+C)

Depo

Depo për çdo njësi banesore

Lokacion i Përshtatshëm

Lokacioni është në rrugën kryesore Muharrem Fejza, Kompleksi Royal. Vend tejet i pershtatshem.

Hapsirë

Objekti përmban dy nivele: Garazha dhe Depo për banorë, të ndara në dy Etazha

Rrjetet

Rrejti i telefonisë, internetit dhe kabllovikut

Në Lagjen Ideale

 

Ky kompleks gjendet në një nga lagjet të cilat po rritet më së shpejti. Rruga Muharrem Fejza është një nga rruget në të cilat kërkesa për banesë po rritet cdo ditë. Bëhuni pjesë e një lagjeje moderne dhe të një kompleksi me kushte Europiane.

Llojet e Banesave

klikoni me poshtë për t’i shikuar tipat

Banesë 53m2

Banesë 55m2 Lloji 1

Banesë 55m2 Lloji 2

Banesë 58m2

Banesë 63m2

Banesë 69m2

Banesë 70m2

Banesë 73m2

Banesë 74m2

Banesë 76m2

Banesë 77m2

Banesë 80m2

Banesë 83m2

Banesë 84m2

Banesë 89m2

Banesë 95m2

Banesë 101m2

Banesë 111m2

Doni diçka pak më ndryshe?

kontakt

Caktoni Një Takim

14 + 15 =

Rr. Muharrem Fejza, MAT 1,
Prishtinë, Kosovë

ZYRA E SHITJES:
+38338511001 / +38338234002

MENAXHERI I SHITJES:
+38349940049 / +38349795795

projektet

Zgjedhja e Duhur

klikoni me poshtë për t'i shikuar projektet

Royal Green Residence

Lagja Zllatar

P

Royal Dodona Building

Prishtine

P
Sold Out

Royal Plaza

Rruga B

P
Sold Out

Royal City

Lagja e Spitalit

P

Copyright 2019 ROYAL
All Rights Reserved.

Kontakt

ZYRA E SHITJES: +38338511001 / +38338234002

MENAXHERI I SHITJES: +38349940049 / +38349795795