Rr. Muharrem Fejza, MAT 1, Prishtinë, Kosovë

Royal Dodona Building

Rr. Tring Smajli-mbrapa Sheshit Nëna Teresë, Kompleks Banesor

24/7 Sigurim

Monitorimi i kamerave në hapësirat publike dhe qasje nga hyrja në Banesë me interfon modern.

Qasje e Lehtë

Kompleksi banesor/afarist ka qasje në të katër anët

Parking

Vendparking për çdo njësi banesore

Leje Ndërtimi

Royal Dodona është objekt afaristo-banesor, me leje të ndërtimit nga Komuna e Prishtinës

Ndërtesat

Kompleksi përbëhet nga tri Llamella banimi (A+B+C+D+E+E1+F+G+H+I+J)

Depo

Depo për çdo njësi banesore

Lokacion i Përshtatshëm

Lokacioni është në rrugën kryesore të Prishtinës mbrapa Sheshir Nëna Teresë, Kompleks Banesor. Në qendër të Prishtinës

Hapsirë

Objekti përmban dy nivele: Garazha dhe Depo për banorë, të ndara në dy Etazha

Rrjetet

Rrejti i telefonisë, internetit dhe kabllovikut

Në Lagjen Ideale

 

Ky kompleks gjendet në qendër të Prishtinës. Rruga Tring Smajli është një nga rruget në të cilat kërkesa për banimë është në rritje e sipër. Bëhuni pjesë e një lagje moderne dhe të një kompleksi me kushte Europiane në qendër të Prishtinës.

Llojet e Banesave

klikoni me poshtë për t’i shikuar tipet

Dodona Tipi A 115.4 m2

Dodona Tipi B 51.4 m2

Dodona Tipi C 92.7 m2

Dodona Tipi D 62.5 m2

Dodona Tipi E 100.4 m2

Dodona Tipi E1 116.2 m2

Dodona Tipi F 135.7 m2

Dodona Tipi G 62.5m2

Dodona Tipi H 93.4 m2

Dodona Tipi I 100.4 m2

Dodona Tipi J 144.7 m2

Doni diçka pak më ndryshe?

kontakt

Caktoni Një Takim

10 + 3 =

Rr. Muharrem Fejza, MAT 1,
Prishtinë, Kosovë

ZYRA E SHITJES:
+38338511001 / +38338234002

MENAXHERI I SHITJES:
+38349940049 / +38349795795

projektet

Zgjedhja e Duhur

klikoni me poshtë për t'i shikuar projektet

Royal Green Residence

Lagja Zllatar

P

Royal Dodona Building

Prishtine

P
Sold Out

Royal Plaza

Rruga B

P
Sold Out

Royal City

Lagja e Spitalit

P

Copyright 2019 ROYAL
All Rights Reserved.

Kontakt

ZYRA E SHITJES: +38338511001 / +38338234002

MENAXHERI I SHITJES: +38349940049 / +38349795795