Rr. Muharrem Fejza, MAT 1, Prishtinë, Kosovë

Royal Plaza

Rruga B

24/7 Sigurim

Monitorimi i kamerave në hapësirat publike dhe qasje nga hyrja në Banesë me interfon modern.

Kualitet

Dyert në Dhoma të standardeve të larta Gjermane

Stil i Vecante

Fasada termike është e inspiruar nga stili BAROK

Ndertim i Sigurte

Muratimi ndarës akustik brenda banesës me trashësi 16cm, blloku 12cm dhe suvatimi në të dy anët me nga 2cm

Atraksion

Ashensorë panoramik (xhami) të prodhuesit Gjerman me shpejtësi të madhe

Izolim Profesional

Konstruksioni mes-katësh me izolim termik dhe zanor

Infrastrukture Moderne

Keramika është e klasit të parë dhe sanitari moderne, WC guaca të montuara në mur të tipit Geberit

Rehati

Dritaret përmbajnë roleta me fletëza alumini termik

Rrjetet

Rrejti i telefonisë, internetit dhe kabllovikut

Afër Zemrës së Qytetit

 

Kompleksi PLAZA gjendet në një ndër rrugët kryesore të Prishtinës, rruga B, shumë afër Qendrës së Qytetit. I ndërtuar në një nga pjesët më të bukura të Prishtinës, do të ju kujtojë shumë ndërtesa ekskluzive që shpesh jeni mësuar t’i shihni nëpër qytete me infrastrukturë të nivelit të lartë.

Llojet e Banesave

klikoni me poshte per t’i shikuar tipat

Banesë 56m2

Banesë 60m2

Banesë 88m2

Banesë 90m2

Banesë 91m2

Banesë 117m2

Banesë 119m2

Banesë 151m2

Doni diçka pak më ndryshe?

kontakt

Caktoni Një Takim

7 + 6 =

Rr. Muharrem Fejza, MAT 1,
Prishtinë, Kosovë

ZYRA E SHITJES:
+38338511001 / +38338234002

MENAXHERI I SHITJES:
+38349940049 / +38349795795

projektet

Zgjedhja e Duhur

klikoni me poshtë për t'i shikuar projektet

Royal Green Residence

Lagja Zllatar

P

Royal Dodona Building

Prishtine

P
Sold Out

Royal Plaza

Rruga B

P
Sold Out

Royal City

Lagja e Spitalit

P

Copyright 2019 ROYAL
All Rights Reserved.

Kontakt

ZYRA E SHITJES: +38338511001 / +38338234002

MENAXHERI I SHITJES: +38349940049 / +38349795795