Rr. Muharrem Fejza, MAT 1, Prishtinë, Kosovë

Royal Green Residence

Matiqan Prishtinë

24/7 Sigurim

Lagjja është një lagje e mbyllur me sigurim privat 24 orë, me qasje vetëm nga banorët dhe të ftuarit e tyre
Lexo Me Shume

Qendra Mjekesore

Qendra e mjeksisë fmailjare QMF e dedikuar për lagje
Lexo Me Shume

Te Gjitha ne nje Vend

Market, lokale, restorant, fitnes, në pjesën e jashtme, tek hyrja e lagjes
Lexo Me Shume

Parking

Përveç parkingut të shtëpive, në lagje do të ketë edhe parking të jashtëm në rrugët e brendshme të lagjes në 0
Lexo Me Shume

Rrjetet

Hidranta kundër zjarrit të lagjes; Rrjetë i telefonisë, kabllovik, dhe internet
Lexo Me Shume

Kopshti per Femije

Kopsht i dedikuar për lagjen
Lexo Me Shume

Infrastrukture Moderne

Infrastrukturë moderne në rrugë të asfalltuar dhe pllaka dekorative në
trotuar
Lexo Me Shume

Pamje te Vecanta

Lartësia mbidetare ideale për jetesë, rreth 800m
Lexo Me Shume

Rekreacion

Fusha sportive rekreative dhe lodra me kualitet të lartë
Lexo Me Shume

Për ata Që Duan më të Mirën

 

Rrëzë parkut nacional të Zllatarit dhe në breg të liqenit të Badovcit në lartësinë mbidetare deri në 800 metra, lagja Royal Green Residence, përbën lokacionin më elitar në kryeqendër.

I rrethuar me gjelbërim malor, i prekur nga freskia e liqenit, në një lokacion me jerrtësi të lehtë, i rrahur nga rrezet e diellit që nga lindja e deri në perëndim, Royal Green Residence paraqet pjesën më relaksuese dhe më ajrin më të pastër në vend.

Tipat e Shtëpive

klikoni më poshtë për t'i shikuar tipat

Tipi A

516.57m2

Tipi B

374.76m2

 

Tipi C

299.81m2

 

Tipi D

200.31m2

 

Tipi E

163.97m2

 

Doni diçka pak më ndryshe?

kontakt

Caktoni Një Takim

15 + 4 =

Rr. Muharrem Fejza, MAT 1,
Prishtinë, Kosovë

ZYRA E SHITJES:
+38338511001 / +38338234002

MENAXHERI I SHITJES:
+38349940049 / +38349795795

projektet

Zgjedhja e Duhur

klikoni me poshtë për t'i shikuar projektet

Royal Green Residence

Lagja Zllatar

P

Royal Dodona Building

Prishtine

P
Sold Out

Royal Plaza

Rruga B

P
Sold Out

Royal City

Lagja e Spitalit

P

Copyright 2019 ROYAL
All Rights Reserved.

Kontakt

ZYRA E SHITJES: +38338511001 / +38338234002

MENAXHERI I SHITJES: +38349940049 / +38349795795