Rr. Muharrem Fejza, MAT 1, Prishtinë, Kosovë

Rreth Nesh

Royal

Kur flasim per cilësi të ndërtimit të gjitha rrugët të dërgojnë në Royal R SH.P.K. e për të dëshmuar më së miri bukurinë e ndërtimit, adresa më e re në Prishtinë na dërgon në Royal Green Residence.

Rrezë parkut nacional të Zllatarit dhe në breg të liqenit të Badovcit në lartësinë mbidetare deri në 820m, lagjja Royal Green Residence përbën lokacionin më elitar në kryeqendër.

I rrethuar me gjelbërim malor, i prekur nga freskia e liqenit, në një lokacion me pjerrtësi të lehtë, e rrahur me rrezet e diellit që nga lindja e deri në perëndim Royal Green Residence paraqet pjesën më relaksuese dhe me ajrin më të pastër në vend.

Profili i Kompanise

Royal Sh.p.k është një ndër kompanitë më të suksesshme në vend, e orientuar gjithmonë drejt zhvillimit edhe më të madh. Deri më tani ka arritur një sukses shumë të madh duke ndërtuar pjesën më të bukur të qytetit. Me infrastrukturë të nivelit më të lartë jemi të paret dhe për momentin nuk kemi ndonjë konkurrent të denjë.

Suksesi i punës sonë edhe krijimi i emrit si i pari vend varet prej përkushtimit tonë të madh, punës së palodhshme për të ofruar një komoditet sa më të madh për banim dhe për afarizëm. Serioziteti jonë në punë ka bërë që punët tona të kryhen në kohë rekord duke përmbushur të gjitha standardet e ndërtimit me një cilësi shumë të lartë.

Fokusi ynë është ofrimi i kushteve sa më të mira për blerësin/klientët tonë të cilët do të jenë banor/pjesë të projekteve tona. Jemi afër blerësve dhe jemi shumë të përpiktë në realizimin e marrveshjeve tona. 

 

Ofrojmë cilësi të nivelit evropian, komoditet, rehati dhe siguri të plotë. Kemi për qëllim të ofrojmë një ambient të ngrohtë banimi/afarizmi me standarde më të larta evropiane.

Projeket e kompanisë janë: Royal Plaza me 37.000 m2, Royal City 30.000m2, Royal City Center me mbi 30.000 m2, si dhe në rrugen B me mbi 100.000 m2, ne i bëmë themelet rrugës B dhe formën e qytetit, ne e bëmë Prishtinën me qendrën tregtare më ekskluzive në vend: Royal Mall.

Royal: mbretër në ndërtim. Ju ëndërroni banimin tuaj ne e ndërtojmë atë.

Ne nuk jemi të parët por jemi të vetmit me ndërtim të stilit më eksluziv në botë, bukuritë e objekteve në vendet e botës kanë një stil Barok, kurse Royal ndërton me stil dhe cilësi me përmasa botërore dhe ndërkombtare, ndërton Barok, ndërton cilësi. Jeto me siguri, jeto si mbret në Royal.

kontakt

Shumë Klientë të Kënaqur

7 + 15 =

Rr. Muharrem Fejza, MAT 1,
Prishtinë, Kosovë

ZYRA E SHITJES:
+38338511001 / +38338234002

MENAXHERI I SHITJES:
+38349940049 / +38349795795

Copyright 2019 ROYAL
All Rights Reserved.

Kontakt

ZYRA E SHITJES: +38338511001 / +38338234002

MENAXHERI I SHITJES: +38349940049 / +38349795795