Rr. Muharrem Fejza, MAT 1, Prishtinë, Kosovë
Dodona Tipi J 144.7 m2

Dodona Tipi J 144.7 m2

Specifikat   BANESË 4 DHOMSHE QENDRIM DITOR KUZHINË DHE TRYEZARI DHOMA TË GJUMIT 3X BALLKON BANJO TUALET Shikoni Llojet e Banesave dhe Gjeni te Persosuren per Juve Dodona Tipi J 144.7 m2Dodona Building Dodona Tipi I 100.4 m2Dodona Building Dodona Tipi H 93.4...
Dodona Tipi I 100.4 m2

Dodona Tipi I 100.4 m2

Specifikat   BANESË 4 DHOMSHE QENDRIM DITOR KUZHINË DHE TRYEZARI DHOMA TË GJUMIT 3X BALLKON BANJO TUALET Shikoni Llojet e Banesave dhe Gjeni te Persosuren per Juve Dodona Tipi J 144.7 m2Dodona Building Dodona Tipi I 100.4 m2Dodona Building Dodona Tipi H 93.4...
Dodona Tipi H 93.4 m2

Dodona Tipi H 93.4 m2

Specifikat   BANESË 4 DHOMSHE QENDRIM DITOR KUZHINË DHE TRYEZARI DHOMA TË GJUMIT 3X BALLKON BANJO TUALET Shikoni Llojet e Banesave dhe Gjeni te Persosuren per Juve Dodona Tipi J 144.7 m2Dodona Building Dodona Tipi I 100.4 m2Dodona Building Dodona Tipi H 93.4...
Dodona Tipi G 62.5 m2

Dodona Tipi G 62.5 m2

Specifikat   BANESË 2 DHOMSHE QENDRIM DITOR KUZHINË DHE TRYEZARI DHOMË GJUMI BALLKON BANJO Shikoni Llojet e Banesave dhe Gjeni te Persosuren per Juve Dodona Tipi J 144.7 m2Dodona Building Dodona Tipi I 100.4 m2Dodona Building Dodona Tipi H 93.4 m2Dodona Building...
Dodona Tipi F 135.7 m2

Dodona Tipi F 135.7 m2

Specifikat   BANESË 4 DHOMSHE QENDRIM DITORKUZHINË DHE TRYEZARI DHOMA TË GJUMIT 3X BALLKON 2X BANJO 2X Shikoni Llojet e Banesave dhe Gjeni te Persosuren per Juve Dodona Tipi J 144.7 m2Dodona Building Dodona Tipi I 100.4 m2Dodona Building Dodona Tipi H 93.4...