Rr. Muharrem Fejza, MAT 1, Prishtinë, Kosovë

Projekti i Fundit

Royal Green Residence

Rezervoni Shtëpinë e Ëndrrave Tuaja.

Lokacioni

Afër Zemrës së Qytetit

Projekti i radhës nga investitori më me renome në Prishtinë, ROYAL sh.p.k. me lokacion në pjesën e Prishtinës së re në Zllatar me një lartësi mbidetare ideale për jetes rreth 800m lartësi mbidetare, anash parkut të Gërmisë dhe Liqenit të Badovcit me një teren piktoresk të paprekur nga ndërtimet e vrazhda të egra…

klikoni me poshtë për të shikuar llojet e shtëpive

Royal Green Residence

Lagja Zllatar

P

rreth nesh

Ndërtime me Standarde Europiane

Royal shpk është kompani projektuese ndërtimore e cila përpiqet gjithnjë të ruajë nivele të larta në: projektim, ndërtim, profesionalizëm si dhe shumë korrektësi në marrëdhëniet me klientët – blerësit e saj. Është kompani projektuese – ndërtuese e hapësirave publike dhe private. Puna jonë ndikon edhe në ngritjen e ekonomisë si dhe përmirësimin e cilësisë së jetës në vendin tonë.

projektet tjera

Zgjedhja e Duhur

klikoni me poshtë për t’i shikuar projektet

Under Construction

Royal Dodona Building

Prishtinë

P
Sold Out

Royal Plaza

Rruga B

P
Sold Out

Royal City

Lagja e Spitalit

P

lokacionet

Rr. Muharrem Fejza, MAT 1
Prishtinë, Kosovë

kontakt

Caktoni një Takim

8 + 9 =

Rr. Muharrem Fejza, MAT 1,
Prishtinë, Kosovë

ZYRA E SHITJES:
+38338511001 / +38338234002

MENAXHERI I SHITJES:
+38349940049 / +38349795795

Copyright 2019 ROYAL
All Rights Reserved.

Kontakt

ZYRA E SHITJES: +38338511001 / +38338234002

MENAXHERI I SHITJES: +38349940049 / +38349795795