Rr. Muharrem Fejza, MAT 1, Prishtinë, Kosovë

Royal City

70m2

Specifikat

 

BANESË 3 DHOMA
QËNDRIM DITOR
KUZHINË DHE TREPEZARI
DHOMA GJUMI 2x
BALLKON
BANJO

kontakt

Shumë Klientë të Kënaqur

5 + 10 =

Rr. Muharrem Fejza, MAT 1,
Prishtinë, Kosovë

ZYRA E SHITJES:
+38338511001 / +38338234002

MENAXHERI I SHITJES:
+38349940049 / +38349795795

projektet

Zgjedhja e Duhur

klikoni me poshtë për t'i shikuar projektet

Royal Green Residence

Lagja Zllatar

P

Royal Dodona Building

Prishtine

P
Sold Out

Royal Plaza

Rruga B

P
Sold Out

Royal City

Lagja e Spitalit

P

Copyright 2019 ROYAL
All Rights Reserved.

Kontakt

ZYRA E SHITJES: +38338511001 / +38338234002

MENAXHERI I SHITJES: +38349940049 / +38349795795